04 травня 2024, субота

На Кіровоградщині викрили серійних крадіїв

Працівники поліції Кіровоградщини встановили особи злодіїв, які викрали майна на понад 20 тисяч гривень, повідомляє Златопіль із посиланням на матеріали Світловодського відділу поліції Кіровоградської області.
На рахунку двох раніше судимих зловмисників майже десяток крадіжок, починаючи від металу і закінчуючи побутовою технікою. 
До Світловодського відділу поліції надходили повідомлення про зникнення речей з домоволодінь, гаражів та дачних будинків, розташованих на території міста. Серед викраденого значилися вироби з металу: труби, ліжко, кутники, плити пічного опалення, сітка-рабиця, драбина, арматура, алюмінієві листи, паркан, стулки воріт, а також літні та зимові шини, газовий котел, пилосос, батареї та інше майно.

«Поліцейські викрили серійних злодіїв. Двоє місцевих жителів були раніше судимі: 23-річний зловмисник – за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, а його 37-річний товариш неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки. Об’єднавшись у «дует», чоловіки пошкоджували замки або вхідні двері, проникали до приміщень та виносили все, що потрапляло на очі. Потім розподіляли «здобич» між собою і продавали, витрачаючи отримані кошти на власні потреби. Загалом зловмисниками завдано потерпілим шкоди на суму близько 23 тисяч гривень. Чоловіки перевіряються на причетність до скоєння інших злочинів»,- повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2, 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває. За вчинене злодіям загрожує до 6 років позбавлення волі.
Фото – Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.
На Кіровоградщині викрили серійних крадіїв
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований