17 травня 2024, п’ятниця

Кіровоградські прокурори: «Васильєв не винний»

Приблизно під таким лозунгом пройшла учорашня прес-конференція виконуючого обов’язки прокурора області Леоніда Панченка, заступника обласного прокурора Євгена Здоренка та прокурора Кіровограда Євгена Васильєва, пише кореспондент Златополя.
 
Першим слово взяв пан Панченко, котрий розповів журналістам свою версію подій, що передували розгортанню перед приміщенням Обласної прокуратури намету Самооборони. 
{youtube}v=MgEz5t2aS3o{/youtube}
Незважаючи на це, за розпорядженням Генпрокурора Яреми було ініційовано службову перевірку діяльності нині міського прокурора Євгена Васильєва, котру, попри вимоги пікетувальників буде завершено аж ніяк не в цю п’ятницю. Причина – необхідність опрацювання матеріалів, котрі наразі знаходяться в окупованому сепаратистами Донецьку. Однак, судячи з усього у позитивному проведені перевірки впевнені як сам фігурант справи так і пан Панченко, котрий, до слова й взагалі впевнений в проплаченості  протесту. 
{youtube}v=O8amuOOrEhQ{/youtube}
Що ж до інформації про порушення кримінальних проваджень проти кіровоградських міліціонерів котрі, буцімто за різними версіями чи то «не виконали злочинний наказ розігнати мітингарів», чи «не виконали свої посадові обов’язки в частині захисту правопорядку», то інформація дійсно підтвердилась. Пояснити ситуацію було доручено заступнику обласного прокурора Євгену Здоренку. 
{youtube}v=q6l7mQfFD-8{/youtube}
В цілому враження від прес-конференції залишилось двояким. З одного боку відчувалась певна награність дійства, а з іншого, на жаль, жодних реальних фактів котрі б свідчили про вину прокурора Васильєва Самооборона на сьогодні не надала. Сподіватимемось, перевірка Генпрокуратури, за тісної співпраці з громадськістю таки розставить в цій справі усі крапки над «і».
 
Кіровоградські прокурори: «Васильєв не винний»
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований