03 травня 2024, п’ятниця

Поліція встановила усіх учасників стрілянини в Кропивницькому: двох уже затримали (ФОТО)

Поліцейські Кіровоградщини установили усіх учасників учорашньої перестірлки в Кропивницькому. Двох – уже затримали. Про Це в коментарі кореспондентові Златополя повідомила речник ГУ НП в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко.
На даний момент двох учасників учорашньої перестрілки в Кропивницькому уже затримано. Особи усіх учасників перестрілки встановлено. – повідомила речник поліції області.
Як повідомив на своїй сторінці у Facebook глава Нацполіції Кіровоградщини Сергій Кондрашенко, двоє учасників перестрілки наразі спілкуються з поліцейськими, для третього – це питання «недалекої перспективи». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кропивницькому п'яна жінка з пістолетом намагалася розігнати фотосесію (ФОТО)

Зауважимо, що версія, озвучена Сергієм Кондрашенком значно відрізняється від свідчень очевидців самих подій.

– Коротко про саму подію: все сталося в одному з мікрорайонів Кропивницького після 19-ї години. Жителі обласного центру зателефонували до поліції та повідомили, що чули постріли.  На місце виїхала слідчо-оперативна група. Там же поліцейські виявили на землі плями, схожі на кров. Як з’ясувалося, внаслідок вогнепального поранення отримав травми 36-річний місцевий мешканець. Чоловіка доправили до лікарні у важкому стані.  Протягом кількох годин працівникам поліції вдалося встановити учасників та обставини пригоди.  За попередньою інформацією, троє громадян, уродженців іншої країни, на автомобілі БМВ під’їхали до багатоповерхівки у справах. На зворотному шляху зустріли місцевого жителя, з яким деякий час сварилися… У підсумку двоє зловмисників дістали зброю – пістолет та мисливський обріз – і кілька разів поцілили у потерпілого. У результаті проведених заходів місцезнаходження двох підозрюваних було встановлено. Обидва переховувалися в сусідньому районі у квартирі, яку винаймали.  – повідомив Кондрашенко.

Подію кваліфіковано як замах на вбивство, повідомив головний поліцейський області.
Разом з тим, як "Златопіль" уже повідомляв учора із посиланням на свідків, участь у пригоді брали вісім осіб, а не чотири. Ще вчора поліцейські негласно говорили про "розбірки" в яких брали участь пасажири двох авто – "БМВ" та "Мазди".
Фото – зі сторінки Facebook Сергія Кондрашенка
Поліція встановила усіх учасників стрілянини в Кропивницькому: двох уже затримали (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований