29 квітня 2024, понеділок

Військова прокуратура взялася за підрядника, який “нагрівся” на 880 тисяч при ремонті військових містечок на Кіровоградщині

Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону порушено кримінальне провадження за фактами незаконного заволодіння бюджетних коштів, призначених для ремонту військових містечок. Про це Златополю повідомили в прес-службі військової прокуратури Південного регіону України.
Як повідомляється, в березні 2017 року військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінальних злочинів, передбачених ч. 1 ст. 190 КК України (заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).
Встановлено, що у вересні 2015 р між Південним територіальним квартирно-експлуатаційним управлінням і приватним підприємством укладено договір з капітального ремонту артезіанської свердловини та будівель трьох військових містечок.
Однак, як виявилося під час проведення контрольних обмірів виконаних робіт і порівняння з відповідними актами, посадові особи фірми-підрядника значно завищили обсяги виконаних робіт і наданих послуг. У зв'язку з цим на рахунки комерсантів безпідставно перераховано бюджетні кошти на загальну суму близько 880 тис. грн.
Зараз вирішується питання про притягнення до відповідальності посадових осіб Південного територіального квартирно-експлуатаційного управління, які недбало поставилися до виконання службових обов'язків при прийнятті робіт.
Ілюстрація – socportal.info
 

Військова прокуратура взялася за підрядника, який “нагрівся” на 880 тисяч при ремонті військових містечок на Кіровоградщині
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований