29 квітня 2024, понеділок

У Кропивницькому затримали чоловіка, який викрав заступника голови райдержадміністрації

Миколаївські поліцейські затримали у Кропивницькому чоловіка, який викрав заступника голови РДА. Про це інформують у прес-службі ГУ НП у Миколаївській області, передає УНН-Центр
Зі слів потерпілої, біля будинку у смт Єланець до її автомобіля увірвались невідомі особи, які, застосувавши фізичну силу, заволоділи транспортним засобом. Жінка розповіла, що нападники відвезли її у невідомому напрямку та через певний час висадили із автомобіля у незнайомій безлюдній місцевості. Жінка, залишившись без засобів зв’язку, змогла повідомити про те, що з нею сталося лише надвечір наступного дня.
Правоохоронці затримали 32-річного викрадача у Кропивницькому. Чоловік, залишивши викрадений автомобіль за межами міста на пустирі, намагався сховатися у натовпі на вулицях обласного центру.
За словами злодія, який вже відбував покарання за незаконне заволодіння транспортним засобом, він разом зі своїм спільником планували продати автомобіль потерпілої, але зробити це швидко не змогли через те, що швидко не змогли сфабрикувати документи на нього.
Наразі зловмисник затриманий й вирішується питання щодо оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.
Ілюстрація – з сайту УНН

 

У Кропивницькому затримали чоловіка, який викрав заступника голови райдержадміністрації
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований