27 квітня 2024, субота

У Малій Висці горить приватний магазин (ФОТО)

В Малій Висці, що на Кіровоградщині, в мікрорайоні під назвою "Містечко" другу годину поспіль горить приватний  магазин "Монарх", де у двох відділах досі реалізовувались продукти і промислові товари.
Про це інформує з місця подій кореспондент Златополя у Малій Висці.
За словами пожежників місцевої ДПРЧ 23, загорання скоріше всього виникло в підсобці, де власники магазину палили плиту. Потім вогонь перекинувся на гараж і далі- на основне приміщення магазину.

В ці хвилини пожежники намагаються нейтралізувати вогонь на даху, але пластикова покрівля горить інтенсивно, а дим застилає всю прилеглу територію і вітром розноситься по всій західній частині міста. На допомогу рятівникам, які працюють двома пожежними автомобілями, прийшли місцеві підприємці. які поливають  вогонь водою з відер. Але це мало чим допомагає – вже вигоріли два бокси гаражів, де стояв легковик, підсобка, палає покрівля даху. Пожежні машини раз по раз їздять до найближчої водойми , аби заправити цистерни водою.

Як зазначив начальник Маловисківського райвідділу УДСНС в Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Олег Потьомкін, робиться все можливе, аби вогонь не перекинувся на прилеглі будівлі. Неподалік "Монарха" розташовані кілька офісів та магазинів, а також приватні житлові будинки.
Фото – Златопіль.
 

У Малій Висці горить приватний магазин (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований