29 квітня 2024, понеділок

На Кіровоградщині затримали чоловіка, який обікрав пенсіонерку

На Кіровоградщині працівники поліції разом із небайдужими громадянами за «гарячими слідами» затримали зловмисника, який пограбував жінку, інформує Златопіль з посиланням на матеріали Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області.
На одній з центральних вулиць міста Олександрія, що на Кіровоградщині, учора, 23 квітня, чоловік вирвав із рук 59-річної жінки сумку з грошовими коштами у сумі близько 2 тисяч гривень. 
«Коли грабіжник почав тікати, його наздогнали небайдужі громадяни та працівники групи реагування патрульної поліції, які саме проїжджали неподалік, слідуючи маршрутом патрулювання. Зловмисником виявився 28-річний раніше судимий місцевий житель», – розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.
Викрадене майно поліцейські вилучили та повернули власниці.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.
Фото – Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
На Кіровоградщині затримали чоловіка, який обікрав пенсіонерку
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований