05 травня 2024, неділя

У Кіровоградської ФПО новий голова (Фото)

У Кіровограді відбулася шоста конференція Федерації профспілок області. У засіданні взяв участь і голова ФПУ Григорій Осовий, повідомляє кореспондент Златополя.
 
Марафон звітів керівників районних та галузевих осередків тривав не одну годину. Одним із перших доповідав тепер вже екс-керівник ФПО Сергій Петров. Він зазначив, що з посади йде у складний час, відтак своєму наступнику лишає не тільки напрацювання, але й багато проблем. Серед основних – невідповідність задекларованого державою прожиткового мінімуму інфляційним процесам. При цьому, вплинути на ситуацію профспілки не можуть, адже й досі не укладено Угоду про співпрацю з Урядом.
По завершенню усіх звітних монологів перейшли до головного питання порядку денного – обрання нового голови Кіровоградської ФПО.  Ним став Максим Баланенко. У профспілковій сфері він вже більше 5 років. Свого часу працював у Федерації профспілок України, був куратором Кіровоградської області. Остання посада – заступник голови обласного Комітету профспілки державних установ. 
[widgetkit id=247]
У Кіровоградської ФПО новий голова (Фото)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований