06 жовтня 2024, неділя

У Кропивницькому нетверезий водій влетів у бетонну огорожу (ФОТО)

Вчора, 25 квітня, близько 21-ї години вечора, на вулиці Полтавській, 41-річний водій, керуючи авто Daewoo Lanos, не впоравшись з керуванням, скоїв зіткнення з бетонною огорожею, інформує Златопіль із посиланням на патрульну поліцію Кропивницького. 
Автомобіль зазнав значних пошкоджень – передня частина легковика зруйнована. 
Патрульні, що першими прибули на місце події, одразу викликали швидку, втім від госпіталізації водій та троє пасажирів відмовилися. Під час спілкування з кермувальником, охоронці порядку помітили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Проходити алкотест на місці чоловік не захотів, втім погодився пройти освідування в медичному закладі. Там лікарі зафіксували у нього 1,56 проміле алкоголю в крові, що у 8 разів перевищує норму. 
Також з'ясувалося, що у чоловіка відсутні документи на право керування транспортним засобом.
Згодом, один з пасажирів, 25-річний кропивничанин, поскаржився патрульним на погане самопочуття. Інспектори вдруге викликали швидку, чоловіка шпиталізували до лікарні.
На місце викликали слідчо-оперативну групу. Правоохоронці проводять слідчі дії, встановлюються причини та обставини ДТП.
Патрульні застерігають водіїв не сідати за кермо напідпитку, не наражати на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.
Фото – Патрульна поліція Кропивницького
У Кропивницькому нетверезий водій влетів у бетонну огорожу (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований