05 травня 2024, неділя

Жителю Кіровоградщини світить кримінальна відповідальність за обріз

Чоловіку, який незаконно зберігав вогнепальну зброю, загрожує кримінальна відповідальність. ПРо це пише Златопіль із посиланням на матеріали  Петрівського відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області.
Під час проведення санкціонованого обшуку у домоволодінні 36-річного мешканця одного з населених пунктів Петрівського району, працівники поліції виявили предмет, схожий на обріз гладкоствольної мисливської рушниці, який було направлено для проведення дослідження.
«Згідно з висновком експерта, вказаний предмет є гладкоствольною вогнепальною зброєю – обрізом двоствольної мисливської рушниці, промислового виготовлення, переробленого саморобним способом шляхом укорочення стволів та ложі, що придатний для стрільби. Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, триває», – розповів начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко.
У даний час вирішується питання щодо повідомлення громадянину про підозру у вчиненні злочину.
Фото надано Сектором комунікації поліції Кіровоградської області
 

Жителю Кіровоградщини світить кримінальна відповідальність за обріз
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований