18 травня 2024, субота

Кіровоград: що відбувалося під обласною прокуратурою (Фото, відео)

Сьогодні вранці декілька сот кіровоградців разом з активістами Кіровоградської Самооборони та екс-кандидатом в нардепи Андрієм Лаврусем пікетували Кіровоградську обласну прокуратуру. Про це повідомляє кореспондент Златополя.
Під час пікетування активісти вимагали від виконуючого обов’язки обласного прокурора Леоніда Панченка написати заяву на звільнення та люструвати прокурора міста Евгена Васил’єва. Після виступу активісти рушили у приміщення прокуратури з метою особисто поспілкуватися з прокурором, який ігнорує їх звернення. Проте на заваді мітингувальників стала стіна з правоохоронців. 
{youtube}v=AO7GgxdYu4A{/youtube}
Через деякий час Леонід Панченко таки вийшов до громади у супроводі екс-беркуту, та вислухав звернення, на які дав коротку відповідь та повернувся до свого кабінету. В цей же час беркут почав штовхати мітингарів, які намагалися протиснутись у приміщення прокуратури. Дісталося й екс-кандидату в нардепи Андрію Лаврусю.
{youtube}v=okP19FOw-QE{/youtube}
До ситуації долучилися місцеві журналісти яким також стали на заваді правоохоронці. Працівників ЗМІ не пропускали у приміщення – журналісту Валерію Лебідю правоохоронець вибив посвідчення з рук. 
Наразі акція протесту під стінами обласної прокуратури продовжується.
[widgetkit id=248]
Кіровоград: що відбувалося під обласною прокуратурою (Фото, відео)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований