05 травня 2024, неділя

На Кіровоградщині чоловік битою “провчив” опонента

Працівники поліції встановлюють обставини отримання тяжких травм жителем області. Про це пише Златопіль із посиланням на матеріали Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
За попередніми даними, двоє чоловіків посварилися, перебуваючи в гостях у мешканця міста Новоукраїнка. У результаті один із них завдав іншому удару предметом, схожим на спортивну биту. 25-річний потерпілий нині знаходиться на лікуванні в обласній лікарні.
До відділу поліції надійшло повідомлення з районного медичного закладу про звернення до приймального відділення місцевого жителя з травмами голови.
«На місце події прибула слідчо-оперативна група. Попередньо поліцейські встановили, що ввечері чоловік приїхав підвезти додому друга, який в компанії вживав алкогольні напої. Між одним із учасників застілля та гостем виник конфлікт, під час якого потерпілий отримав від опонента удар по голові дерев’яною палицею, схожою на биту. У даний час вирішується питання про обрання стосовно зловмисника міри запобіжного заходу», – повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.
Розслідування у рамках римінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.
Фото надано Сектором комунікації поліції Кіровоградської області
 

На Кіровоградщині чоловік битою “провчив” опонента
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований