18 травня 2024, субота

Перше травня в Кропивницькому відзначили комуністичним шабашем під міською радою (ВІДЕО)

Першотравневий мітинг під стінами міської ради Кропивницького став гарною нагодою для кількох десятків  місцевих "перефарбованих" комуністів висунутися і вкотре заявити про утиски "київської хунти", розгул "націонал-соціалізму" та інші речі, почуті по російському ТБ та намальовані у своїй хворій уяві за допомогою спікерів і "лідерів громадської думки". 
Про це із посиланням на інформпортал Гречка повідомляє Златопіль
Учасники акції, прикриваючись соціальними гаслами, та вимогами до всіх і до нікого а-ля "зарплату!", "пенсії" і т.д. розповіли, що, як виявилося, в Україні триває "братовбивча війна" та розгулявся націонал-фашизм.
За словами одного із ключових спікерів заходу, який ще в 2014 році значився як перший секретар Кіровоградського обкому Ленінського комуністичного союзу молоді України, Юрія Грачова, в Україні сьогодні "процвітають соціальні та моральні хвороби, міжнародна і мовна нетерпимість". 
Грачов зазначив (дослівно) 
– Парламент приймає рішення про доплати до пенсії посібникам Гітлера, а ветеранів війни і праці… зневажають і чинять над ними фізичне насилля. 
Грачов, що не зміг правильно інтонувати слово "українській", вимагає переглянути міжнародні правові угоди, особливо у військовій сфері, які "знищують українське виробництво і погіршують становище трудящих".
Комуністи, чиї вимоги зачитав Грачов, "рішуче виступають" проти декомунізації, і вимагають припинити "переписування" історії "ратних і трудових подвигів радянського народу". Які саме подвиги були переписані, спікер не уточнив, як і не повідомив, чи відкриття інформації про Голодомр в Україні, старанно приховуваний комуністами, варто вважати "переписуванням історії". 

Грачов озвучив вимоги припинити також "цькування і терор за інакомислення, міжнаціональну нетерпимість, ксенофобію і мовний геноцид" (несвідомо, тим самим, охарактеризувавши основні державницькі принципи СРСР). Цікаво, що за ці ж самі вимоги, озвучені в часи СРСР, пан Грачов поїхав би на довічну екскурсію в ГУЛАГ з правом вершити трудові подвиги шляхом повалення дерев на безкрайніх сибірських землях.
Прозвучали, звісно, і гасла ВКП (б) столітньої давнини "Мир – народам, Фабрики – рабочим, землю – крестьянам!".
– Мир! Труд! Май! Поэтому ещё раз всех с праздником, товарищи. – закінчив промову Грачов під крики "Ура". 

Редакція "Златополя" пропонує усім учасникам мітингу добровільно здати державі отримані за три роки правління "київської хунти" зарплати, субсидії, пенсії та пільги і дружньо валити нах*й з країни. Готові оплатити частину витрат на переїзд.
Фото – Зі сторінки Оксани Червоної в Facebook
Відео – Гречка
Перше травня в Кропивницькому відзначили комуністичним шабашем під міською радою (ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований