19 травня 2024, неділя

Кіровоградщина: Панченко піде з посади, якщо “людей будуть бити-вбивати”?

Учора виконуючий обов’язки прокурора Кіровоградської області Леонід Панченко поспілкувався с журналістами, яким таки вдалось потрапити на прес-конференцію через коридор екс-беркуту до приміщення прокуратури. Про це повідомляє кореспондент Златополя.
Під час спілкування з журналістами Леонід Панченко повідомив, що зараз проводиться службова перевірка стосовно усіх державних службовців, зокрема щодо діяльності прокурора Васильєва на посаді очільника однієї з районних прокуратур міста Донецька. За його словами, законних підстав для звільнення Васильєва немає.
Стосовно штовханини, яка відбулось під будівлею прокуратури між активістами та правоохоронцями (про яку ми раніше повідомляли) в.о. прокурора області зазначив, що якщо міліція перевищила свої повноваження, то буде відкрите відповідне кримінальне провадження. Але те ж саме стосується і протестувальників: якщо в їх діях буде виявлено склад злочину, то такі люди понесуть відповідальність за законом.
Також Леонід Панченко зазначив, що прокуратура готова йти на певні поступки якщо це відбувається в межах закону. Проте добровільну заяву під примусом писати не буде.
– Якщо буде питання стояти, що людей будуть бити-вбивати, і якщо це буде тільки одна єдина умова, я готовий написати заяву, я за посаду не тримаюсь. Але це не буде відбуватись під примусом –зазначив Леонід Панченко.
Деталі – на відео
{youtube}v=ET9kFJCVzD4{/youtube}
Кіровоградщина: Панченко піде з посади, якщо “людей будуть бити-вбивати”?
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований