05 жовтня 2024, субота

У справі олександрійського маньяка зачитали обвинувачення

На Кіровоградщині в Олександрійському суді продовжують розглядати справу т.зв. "олександрійського маніяка". Сьогодні, 4 травня, Володимиру Никитюку зачитали, в чому його звинувачують. Обвинувальний акт оголосив прокурор Кіровоградської обласної прокуратури Микола Вдовиченко, передає Моя Олександрія.
Згідно з актом, в 2016 році Никитюк звільнився з Петрівської колонії №49 і залишився в Олександрії.
Про це він заявив ще перед оголошенням акта. Обвинувачений зазначив, що в період здійснення зазначених злочинів по Олександрії їздила швидка допомога з немісцевими номерами у супроводі поліцейського.
Також він сказав, що його численні скарги, в тому числі на вибивання свідчень силою, залишилися без розгляду. Крім цього, він зазначив, що на судову розправу над ним "виділили мільйон", але не уточнив, хто і навіщо. Також Никитюк запропонував використовувати в процесі поліграф для всіх учасників, включаючи прокурор і суддя.
Під час оголошення обвинувального акта Никитюк спочатку уважно слухав, а потім сконцентрувався і читав книгу.
Крім цього, на засіданні Никитюку продовжили запобіжний захід у вигляді утримання під вартою ще на 60 днів.
У перерві через журналістів обвинувачений звернувся до всіх, хто його знає, фізичних і юридичниї осіб, з проханням взяти його під особисте зобов'язання для заміни запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. З цього питання можна звернутися до адвоката Никитюка по телефону 066-750-45-26 – Шило Алла Олександрівна.
Наступне засідання суд призначив на 23 травня о 13.00.
Нагадаємо, суд стосовно 47-річного уродженця Волині, раніше судимого за вбивство, почався 31 Січня. За клопотанням обвинуваченого, справа слухається судом присяжних. 23 березня Никитюку продовжили запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 днів.
Фото – Моя Олександрія
У справі олександрійського маньяка зачитали обвинувачення
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований