05 жовтня 2024, субота

На Кіровоградщині викрили серійного дачного крадія (ФОТО)

На Кіровоградщині поліцейські викрили серійного зловмисника, який скоював крадіжки майна з дачних будинків, інформує Златопіль із посиланням на матеріали Світловодського відділу поліції Кіровоградської області.
До Світловодського відділу поліції надійшла низка повідомлень від господарів дачних будинків про те, що невідома особа здійснює крадіжки речей. До рук злодія потрапили, зокрема в’язальна машинка, вироби з металу, садовий інвентар, мідний кабель, електросамовар, велосипед, електрочайник, мультиварка та інше майно.
У результаті вжитих заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 32-річний житель сусідньої області. Крадій проникав всередину дачних будинків, зриваючи навісні замки. Викрадений метал чоловік продав, отримані кошти витратив на власні потреби, – повідомив начальник Світловодського відділу Андрій Гулий.
За цими фактами триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Фото – Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
На Кіровоградщині викрили серійного дачного крадія (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований