05 травня 2024, неділя

На Кіровоградшині затримали злодія, що обікрав автомобіль та будинок

Поліцейські на Кіровоградщині встановили особу зловмисника, який скоїв крадіжки з автомобіля та будинку, інформує Златопіль із посиланням на матеріали Олександрійського районного відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області.
Раніше судимий 20-річний житель Олександрійського району вирішив «підзаробити» грошей за рахунок продажу чужого майна. За вчинене злодію може загрожувати покарання – до 6 років позбавлення волі.
«До районного відділення поліції надійшли письмові заяви від двох потерпілих. В одного з чоловіків на території домоволодіння з автомобіля було викрадено автомагнітолу та знято два колеса, а в іншого – з будинку зникла бензопила та наждачний станок. Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за крадіжки місцевий мешканець. Чуже майно злодій продав, а отримані кошти витратив на власні потреби», – розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Олександр Кодак.
За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1, 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Зловмисника перевіряють на можливу причетність до скоєння інших злочинів.
Фото – portal.lviv.ua
На Кіровоградшині затримали злодія, що обікрав автомобіль та будинок
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований