03 травня 2024, п’ятниця

Винуватець ДТП у Кропивницькому, в якій загинула наречена, вийшов на волю під заставу

Водія, що став винуватцем ДТП у Кропивницькому в червні 2015 року, внаслідок якого загинула наречена та ще одна жінка, а 11-річний хлопчик зазнав тяжких травм, випустили під заставу в 128 тисяч гривень. 
Про це повідомили під час прес-конференції у кропивницькому прес-клубі чоловік загиблої нареченої Віталій Шеремет і власник автомобіля Renault Duster, на якому їхала з весілля подружня пара, Володимир Гринько, передає кореспондент Златополя. 
Цю інформацію також підтвердив адвокат, що захищає інтереси потерпілої сторони, Андрій Бірюков. За його словами, справу Володимира Данилова протягом року вів суддя Євген Романюк та нещодавно він подав у відставку. Справу до розгляду тепер прийняв суддя Роман Бурко, який 11 травня виніс ухвалу, згідно якої Данилову продовжили термін тримання під вартою на 60 діб із можливістю внесення застави розміром у 128 тисяч гривень. 
– КПК не передбачає оскарження ухвали на цьому етапі розгляду справи. Підстав, щоб Данилов знову повернувся до СІЗО, наразі немає. Це можливо тільки в разі, якщо він порушить правила перебування під заставою. За нашою інформацією, він вже перебуває на свободі, але офіційних доказів цього в нас немає. Наступне засідання суду по цій справі призначене на 22 травня. – повідомив Андрій Бірюков.
Рідні загиблих жінок обурюються та не можуть зрозуміти винесеного судом рішення винуватцю трагедії, через якого загинуло дві людини і скалічено здоров'я хлопчика.
– Після скоєння ДТП винуватець втік за кордон, його розшукували майже рік. 23 квітня 2016 року його затримали та помістили в СІЗО в Кропивницькому, де він знаходився рівно рік. 11 травня суд виніс рішення про внесеня ним застави в розмірі 128 тисяч гривень. Чому суд прийняв саме таке рішення, для нас є незрозумілим. Ні з його боку, ні з боку його рідних за весь цей час не було навіть найменшої спроби з нами зв'язатися, щоб хоча б, як мінімум, вибачитися, – розповідає чоловік загиблої нареченої Віталій Шеремет. 
– 29 років ми з жінкою жили душа в душу, поставили на ноги трьох синів, мали процвітаючий бізнес, та в одну секунду у мене все забрали: загинула моя дружина, три моїх хлопці стали сиротами, а найменшого сина покалічили. Хоч я і намагаюся та докладаю усіх зусиль, аби покращити його стан, але після коми другого ступеня відновити повністю його здоров'я вже неможливо. Мій процвітаючий бізнес зараз ледь жевріє, а ця людина ходить на волі. Я не знаю, що це робиться таке! – обурюється Роман Гетьманець, чоловік загиблої жінки та батько травмованого хлопчика.
Як розповідає Роман Гетьманець, він їхав на стабільно зелене світло зі швидкістю 40 км/годину і ніякої загрози не відчував. 
Нагадаємо, 21 червня 2015 року в Кропивницькому на перехресті вулиць Яновського та Ушакова водій автомобіля «TOYOTA CAMRY» Вадим Данилов зіткнувся з автомобілем «RENAULT DUSTER». Внаслідок аварії загинула наречена та ще одна жінка, а 11-річний хлопчик був тяжко травмований.
Айнура Алієва
Фото автора
Винуватець ДТП у Кропивницькому, в якій загинула наречена, вийшов на волю під заставу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований