17 травня 2024, п’ятниця

У Кропивницькому два зловмисники ввірвалися в гараж до чоловіка та з погрозами вимагали 600 гривень (ФОТО)

Сьогодні, 16 травня, близько опівночі, патрульні отримали інформацію про погрозу чоловіку фізичною розправою на вулиці Куроп’ятникова, інформує Златопіль із посиланням на патрульну поліцію Кропивницького.
Зі слів заявника, двоє невідомих осіб увірвалися до нього в гаражне приміщення, погрожували предметом, схожим на пістолет та вимагали кошти в сумі 600 гривень. Один із зловмисників наніс 34-річному заявнику удар ногою в обличчя, між ними зав’язалася бійка.
Нападники втекли лише після того, як потерпілий наголосив, що викличе поліцію. За декілька хвилин патрульні були вже на місці події. Потерпілий запам’ятав прикмети зловмисників, а також вказав, що особи скрилися на автомобілі Renault Kangoo світлого кольору.

Обстежуючи прилеглу територію, інспектори побачили двох підозрілих громадян, які підпадали під орієнтування. Один з них тримав у руках автомобільний номерний знак. Громадян затримали. 28 та 31–річний кропивничанин зізналися патрульним, що з потерпілим у них, дійсно, виник конфлікт. Під час поверхневої перевірки у чоловіків знайшли магазин від пістолету, набій, гільзу та ніж.

Транспортний засіб Renault Kangoo патрульні виявили неподалік від місця затримання громадян. Поряд з автівкою лежав ще один автомобільний номерний знак. Неподалік від автомобіля, в траві, інспектори виявили предмет, схожий на пістолет. В салоні автомобіля охоронці порядку виявили набій, ще один набій виявили на місці вчинення конфлікту, в гаражному приміщенні.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Справою займаються слідчі.
Фото – патрульна поліція Кропивницького
У Кропивницькому два зловмисники ввірвалися в гараж до чоловіка та з погрозами вимагали 600 гривень (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований