17 травня 2024, п’ятниця

Справу злочинців, що забили до смерті літню жінку в Кропивницькому, передали до суду

Кіровоградська місцева прокуратура затвердила та направила до суду  обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно двох братів, які вчинили розбій та вбивство кропивничанки.  
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на прес-службу прокуратури Кіровоградської області.
За інформацією керівника місцевої прокуратури Дмитра Прокопчука,  досудовим розслідуванням встановлено, що у березні поточного року двоє братів 1969 та 1975 року народження увірвалися до квартири самотньої літньої жінки та почали наносити їй множинні удари руками і ногами в різні частини тіла, вимагаючи гроші. Після відмови вони забили жінку до смерті.
«Обвинувачувані обшукали квартиру потерпілої, де виявили кошти у розмірі 9 тис грн. Крім того, викрали належні їй золоті прикраси. Після вчинення злочинів зачинили квартиру та послідували до місця проживання. Кошти поділили, а коштовності залишили собі», – розповів керівник прокуратури.
Вказані особи обвинувачуються у вчиненні нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаного з насильством, небезпечним для життя та здоров'я особи, яка зазнала нападу (розбій), поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, тобто кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.187 КК України та у вчиненні умисного вбивства, тобто умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині, з корисливих мотивів, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.6 п.12 ч.2 ст.115 КК України.  
Фото – times.cv.ua
Справу злочинців, що забили до смерті літню жінку в Кропивницькому, передали до суду
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований