17 травня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині продовжують працювати реєстратори, яких підозрюють у співпраці з рейдерами

Державні реєстратори, які сприяли рейдерському захопленню земельних паїв у Благовіщенському районі у січні цього року, продовжують працювати на своїх посадах.
Про це вчора під час прес-конференції повідомив депутат Новоархангельської селищної ради Євген Козакул, передає Златопіль.
«Реєстратори, яких підозрюють у скоєнні кримінального правопорушення, відносно яких розслідується кримінальна справа і про яких міністр юстиції говорив, що вони відсторонені від роботи, працюють. Вони до сьогодні виконують свої обов’язки і мають доступ до реєстрів», – сказав депутат.
Нагадаємо, внаслідок незаконних реєстраційних дій у селі Данилова Балка Благовіщенського району Кіровоградської області 182 особи були ошукані рейдерами. Перереєстрація їхніх паїв відбулася в Новоархангельську. 
Згодом Мін’юст розглянув скaргу мешкaнців Блaговіщенського району про незaконне позбавлення їх права на землю. Комісія оперативно розглянула скаргу потерпілих та поновилa права селян. 
«Також ми aнулювали доступ реєстраторів-рейдерів до державних реєстрів назавжди. Нaш наступний крок – усі мaтеріали спрaви щодо реєстраторів Гушлевської Нaталії, Ніколаєнко Оксани та Береги Олени буде передано до правоохоронних органів», – повідомив заступника міністра Пaвло Мороз у ФБ.
Ілюстрація – agropolit.com
На Кіровоградщині продовжують працювати реєстратори, яких підозрюють у співпраці з рейдерами
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований