28 квітня 2024, неділя

У Кропивницькому чоловіку, що нетверезим порізав свого товариша, дали 5 років позбавлення волі

Апеляційний суд Кіровоградської області підтримав позицію прокуратури та визнав винним 30-річного кропивничанина у вчиненні умисного тілесного ушкодження, інформує Златопіль із посиланням на прес-службу прокуратури Кіровоградської області.

За словами начальника відділу прокуратури області Олександра Маленка, зловмисника засуджено до 5 років позбавлення волі.

Прокуратура довела у суді, що у вересні 2016 року близько 18 години раніше неодноразово судимий чоловік при розпитті спиртних напоїв взяв зі столу кохонний ніж та наніс ним удар товаришу «по пляшці» в область живота.

ЧИТЙАТЕ ТАКОЖ: На Кіровоградщині затримали двох злочинців, які скоїли понад 6 крадіжок (ФОТО)

«Вказаними діями засуджений заподіяв тілесні ушкодження потерпілому, які відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень, що є небезпечними для життя в момент спричинення. Судом першої інстанції вказану особу визнано винною у скоєнні вказаного злочину та засуджено до 5 років позбавлення волі. Однак, від відбування покарання  звільнено зі встановленням іспитового строку. Прокуратура області, не погодившись із зазначеним рішенням суду, через невідповідність призначеного покарання ступеню тяжкості кримінального правопорушення та особі обвинуваченого, оскаржила його у суді апеляційної інстанції»,- повідомив О.Маленко.

Наразі апеляційним судом скаргу прокуратури області задоволено, а злочинцю призначено справедливе покарання. 

Злочинця негайно взято під варту у залі судових засідань.

Ілюстрація – Leopolis.news

У Кропивницькому чоловіку, що нетверезим порізав свого товариша, дали 5 років позбавлення волі
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований