27 квітня 2024, субота

На Кіровоградщині чоловік зберігав наркотики та скоїв 11 крадіжок (ФОТО)

На Кіровоградщині поліцейські довели причетність жителя Новоархангельського району до 11 епізодів кримінальних правопорушень майнового характеру, а також до зберігання марихуани та надання помешкання для вживання наркотичних засобів.

Про це повідомляє Златопіль із посиланням на матеріали Новоархангельського відділення поліції Кіровоградської області.

Спочатку до відділення поліції надійшло повідомлення від жительки одного з сіл про крадіжку з домоволодіння. Слідчо-оперативна група виїхала на місце події, задокументувала факт злочину та зібрала первинні матеріали для подальшої роботи. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Працівники поліції провели низку оперативно-розшукових заходів, у результаті яких особу зловмисника встановили. Ним виявився раніше судимий 23-річний житель району. Як з’ясувалося у подальшому, загалом на рахунку злодія понад 10 фактів крадіжок майна з домоволодінь мешканців районного центру. Чоловік «прибирав до рук» інструменти, вироби з металу, техніку, посуд, мобільні телефони, рибальське знаряддя, одяг та інші особисті речі потерпілих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кропивницькому затримали 13 чоловік зі зброєю (ФОТО)

Під час проведення слідчих дій поліцейські вилучили переважну більшість викрадених речей, які згодом було повернуто власникам.

Крім того, чоловіка викрили у зберіганні марихуани та наданні приміщення домоволодіння, в якому мешкав, для вживання наркотичних засобів.

У даний час матеріали кримінального провадження, розпочатого за ч. 2, 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту)ККУ та ч. 1 ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ, направлено до суду. За скоєне зловмиснику загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі.

Фото – Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

На Кіровоградщині чоловік зберігав наркотики та скоїв 11 крадіжок (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований