06 травня 2024, понеділок

Крадій з Кіровоградщини отримав три роки тюрми

За принципової позиції прокуратури області серійного крадія, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та має непогашену судимість за вчинення корисливого злочину, засуджено до реального терміну покарання у виді 3 років позбавлення волі.
Про це інформує Златопіль із посиланням на прес-службу прокуратури Кіровоградської області.
Зокрема, прокуратура у апеляційному порядку оскаржила рішення суду першої інстанції, яким мешканця смт Петрово 1985 року народження,  за скоєння  у лютому минулого року крадіжки поєднаної з проникненням у житло, вчиненої повторно, засуджено до трьох років позбавлення волі з дворічним іспитовим строком. Так, засуджений по газовій трубі піднявся до балкону квартири потерпілої, за допомогою викрутки відчинив пластикове вікно, проник до квартири та викрав грошові кошти. 
У апеляційній скарзі прокуратура вимагала призначити чоловікові покарання у виді 3 років реального позбавлення волі. В обґрунтуванні своїх вимог прокурор наголошував, що обвинувачений двічі притягувався до кримінальної відповідальності та має непогашену судимість за скоєння аналогічного злочину, завдані збитки потерпілій не відшкодував, не працює, що свідчить про його небажання заробляти собі на життя своєю працею та створює значні ризики вчинення ним корисливих злочинів у подальшому,  тож призначене покарання не відповідає тяжкості скоєного злочину та особі обвинуваченого внаслідок м’якості.
Апеляційний суд підтримав позицію прокуратури. Чоловіка визнано винним за ч.3 ст. 185 (крадіжка) КК України та призначено покарання у виді 3 років реального позбавлення волі.
Крадія взято під варту в залі суду.
Ілюстрація – volynnews.com
Крадій з Кіровоградщини отримав три роки тюрми
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований