06 травня 2024, понеділок

У Кропивницькому невідомі “бійці” не пускали журналістів на прес-конференцію

Сьогодні, 26 травня, у Кропивницькому невідомі особи не пропускали журналістів на прес-конференцію ТОВ “Нива – 2010”. Про це представнику ІМІ у Кіровоградській області повідомив журналіст видання “Златопіль” Володимир Кондрашов, інформує ІМІ.

За словами журналіста, на заплановану прес-конференцію ТОВ “Нива – 2010”, що мала проходити у приміщенні “Прес-Клубу”, невстановлені особи не пропускали фотокореспондента “Вечірньої газети” Олега Шрамка та телеоператора телеканалу “Кіровоград” Сергія Баранюка.
“За декілька хвилин до початку прес-конференції перетелефонували колеги і повідомили, що їх не пропускають до приміщення Прес-клубу невстановлені особи. Оскільки більшість журналістів в той час уже знаходились всередині, вирішили колективно вирішувати ситуацію – вийшли на двір, де нас зустрів десяток молодиків спортивної зовнішності. Частина з яких мають відношення до фанатського руху “ультрасів” місцевого футбольного клубу “Зірка”. На запитання журналістів, на якій підставі вони не пропускають людей до приміщення та й взагалі, хто вони і кого представляють, хлопці відповіли, що є простими перехожими. Незважаючи на це, частина з них потім пройшла на прес-конференцію, де, за їхніми ж словами, “охороняли правопорядок”, – розповів журналіст.
Підтверджує інформацію й безпосередній учасник подій Олег Шрамко:
“Хлопці вимагали показати їм журналістське посвідчення особливо не пояснюючи, хто вони і на якій підставі перекрили доступ до приміщення. Аби не провокувати ситуацію – дочекався колег, тож вирішити ситуацію вдалось більш-менш спокійно”.
Організатори прес-конференції від знайомства зі своєю “охороною” відхрещуються.
За попередньою інформацією, ніхто не постраждав, тож і заяв до поліції від журналістів не надходило.
Від редакції зауважимо, що юрисконсульт ТОВ "Нива-2010" Сергій Регелюк повідомив нашому кореспондентові про те, що викликав поліцію, щоб розібратися, хто саме ці люди, однак у нього сів телефон і він так і не зміг дізнатися, чи приїжджали патрульні. Як повідомила "Златополю" речник патрульної поліції Кропивницького Наталія Трішина, о 11-55 до патрульних дійсно надійшов виклик стосовно невідомих осіб під приміщенням "Прес-клубу" від Сергія Регелюка, однак по прибуттю на місце патрульні не змогли зв'язатися із заявником, а оскільки на місці події порушень громадського спокою зафіксовано не було, поліція поїхала.
Фото – Златопіль.  
 

У Кропивницькому невідомі “бійці” не пускали журналістів на прес-конференцію
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований