10 травня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині затримали чоловіка, який намагався “підзаробити” на крадіжці (ФОТО)

Працівники поліції на Кіровоградщині встановили особу злодія, який хотів «підзаробити» на крадіжці чужого майна, інформує Златопіль із посиланням на матеріали Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області.
Аби отримати кошти, викрадену бензопилу іноземного виробництва зловмисник швидко продав за суму у декілька разів нижчу від її реальної вартості. Інструмент поліцейські вилучили вже у "нових власників".
«Отримавши повідомлення про злочин, працівники поліції встановили причетність до даного кримінального правопорушення 35-річного жителя міста Новоукраїнка. Вночі чоловік проник до господарського приміщення на території подвір’я місцевої мешканки, звідки скоїв крадіжку. Чужий інструмент злодій продав за 350 гривень іншим жителям, а гроші витратив на власні потреби. У ході слідчих дій поліцейські вилучили бензопилу та направили на проведення товарознавчої експертизи», – розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років
Фото – Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
На Кіровоградщині затримали чоловіка, який намагався “підзаробити” на крадіжці (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований