29 квітня 2024, понеділок

У Кропивницькому чоловік під час сварки вдарив цивільну дружину ножем

У Кропивницькому працівники поліції затримали місцевого жителя, який завдав тяжких тілесних ушкоджень співмешканці. Про це повідомляє Златопіль із посиланням на матеріали Кропвиницького відділу поліції Кіровоградської області.
Під час з’ясування стосунків із цивільним чоловіком, 39-річна мешканка обласного центру отримала ножове поранення. Потерпілу госпіталізовано до лікарні. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.
До Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення з міської лікарні про доставлення кропивничанки з тяжкими травмами.
Попередньо встановлено, що ввечері між співмешканцями виникла сімейна сварка. Під час сутички чоловік схопив зі столу ножа та завдав ним жінці удар в область живота.
Потерпілу госпіталізували до лікарні.
«Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, – повідомив т.в.о. начальника Кропивницького відділу поліції Дмитро Кравченко. – На місці події вилучено і речовий доказ злочину – ніж».
Особі загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.
Фото надано Сектором комунікації поліції Кіровоградської області
У Кропивницькому чоловік під час сварки вдарив цивільну дружину ножем
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований