29 квітня 2024, понеділок

На Кіровоградщині відкрили кримінальне провадження через скарги “олександрійського маньяка”

За скаргами обвинуваченого Володимира Никитюка на застосування до нього тортур відкрили кримінальне провадження. Про це повідомила суддя Галина Коліуш, яка веде справу Никитюка, на засіданні суду учора, 15 червня, передає Моя Олександрія.
Коліуш зачитала відповідь облпрокуратури на клопотання суду про перевірку фактів катування. У листі повідомляється про відкриття кримінального провадження в цьому напрямку.
Справу відкрили 8 червня 2017 року проти співробітників Олександрійського міського та Головного управління поліції в області. Поліцейських підозрюють у застосуванні фізичного і психологічного насильства до Никитюка в період досудового слідства.
Також в учорашньому засіданні Никитюку продовжили утримання під вартою ще на 60 днів, до 13 серпня. Наступне засідання відбудеться 1 серпня в 13.00.
Нагадаємо, Никитюк неодноразово скаржився на застосування до нього тортур в період досудового розслідування. За його словами, його били, катували електрикою, вішали на дибу, відбирали особисті речі та інше. Суд просив обласну прокуратуру перевірити дані факти. На минулому засіданні, 23 травня, суддя КОЛІУШ нагадала, що з облпрокуратури немає відповіді.
Никитюка звинувачують у двох вбивствах і замаху на вбивство. У пресі він отримав прізвисько "олександрійський маніяк".
Фото – Моя Олександрія
 

На Кіровоградщині відкрили кримінальне провадження через скарги “олександрійського маньяка”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований