15 травня 2024, середа

Знайдені в Кропивницькому шприци вивезли на утилізацію

Знайдені у Кропивницькому на території колишнього Кіровоградського сокоекстрактного заводу шприци сьогодні вивезли на утилізацію. Виконати роботи за власні кошти згодилося місцеве підприємство, яке має ліцензію на утилізацію таких відходів, інформує УНН-Центр.
"До мене звернулась екоінспекція з проханням допомогти зібрати ці відходи. Домовились з екоінспекцією, що утилізуємо відходи безкоштовно, але такі роботи місто повинно оплачувати. Не маю слів, аби прокоментувати цей випадок: ми вперше забираємо голки від шприців лопатами просто з землі. Згодом спалимо їх у печі", – розповіла керівник підприємства Ірина Коновалова.
Усі голки від шприців зібрали у відповідні контейнери. Із землі їх додатково збирали магнітом.
Ірина Коновалова зазначила, що медичний заклад, який вивіз сюди відходи, жодних норм безпеки не дотримався, адже навіть на утилізацію такі відходи здаються у пластикових чи інших контейнерах.
Заступник начальника Держекоінспекції в Кіровоградській області Юрій Сисак повідомив, що екоінспекція вже склала акт обстеження цієї ділянки і передала його в поліцію. Скласти припис на власника ділянки не вдалось, адже майно сокоекстрактного заводу було арештоване виконавчою службою.
Фото – зі сторінки Андрій Максюти
 

Знайдені в Кропивницькому шприци вивезли на утилізацію
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований