25 квітня 2024, четвер

На Кіровоградщині в ДТП потрапила родина з Вінниці: 4 людей в лікарні, у тому числі 2 дітей

На Кіровоградщині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждало чотири особи. Про це пише Златопіль із посиланням на інформацію Відділу профілактики дорожньо-транспортного травматизму, аналізу та планування управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.
Як повідомляється, учора, 2 липня, близько 12.30, у Голованівському районі відбулося зіткнення двох автівок. У результаті аварії постраждала родина з Вінниччини, у тому числі двоє дітей.
За попередніми даними, на 28 кілометрі автодороги «Благовіщенське-Миколаїв», біля села Одая Голованівського району, водій автомобіля «SUZUKI VITARA», здійснюючи обгін транспортного засобу, в умовах недостатньої видимості, допустив зіткнення на узбіччі дороги з автомобілем «MERCEDEDES BENZ E200», який рухався у зустрічному напрямку.
У результаті ДТП постраждали водій та три пасажири автомобіля «MERCEDES BENZ E200», серед яких 12-річний хлопчик та 8-річна дівчинка, мешканці міста Вінниця. Усіх потерпілих із травмами різного ступеню тяжкості доставлено до лікувального закладу.
Наразі причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують правоохоронці.
Ілюстрація – www.galka.if.ua
 

На Кіровоградщині в ДТП потрапила родина з Вінниці: 4 людей в лікарні, у тому числі 2 дітей
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований