28 березня 2024, четвер

На Кіровоградщині троє чоловіків пограбували охоронця ставка (ФОТО)

Поліцейські встановили особи трьох спільників, які пограбували охоронника водойми. Про це інформує Златопіль із посиланням на матеріали Долинського відділу поліції Кіровоградської області.
Зловмисники, серед яких один неповнолітній, вирішили нажитися на чоловікові, що працює на орендованому ставку. На момент скоєння злочину особи перебували у масках, втім правоохоронці вирахували їх за «гарячими слідами». За вчинене зловмисникам загрожує покарання строком до 8 років ув’язнення.
До Долинського відділу поліції звернувся потерпілий з повідомленням, що став жертвою грабіжників.

«У результаті першочергових заходів поліцейські розшукали зловмисників, віком 29, 23 та 15 років, за місцем проживання в сусідньому населеному пункті. З’ясувалося, що один із них був судимий за грабіж та розбій, а взимку цього року звільнився за так званим «законом Савченко».
Перебуваючи напідпитку, у вечірній час спільники «завітали» до охоронника ставка, який нещодавно приїхав на роботу. Біля вагончика помітили чоловіка, підійшли до нього та ударили кілька разів в обличчя і погрожуючи наказали перебувати на місці. Самі тим часом викрали з приміщення велосипед, портативний DVD-програвач, зарядний пристрій до нього, два спальних мішки, мобільний телефон, продукти харчування, одяг та особисте майно потерпілого на загальну суму близько 1000 гривень. Все викрадене у подальшому розділи між собою.
У даний час одного з співучасників злочину арештовано, стосовно інших вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу», – розповів т.в.о. начальника Долинського відділу поліції Сергій Тюлєнєв.
Розслідування триває. Згідно з санкцією ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, за якою розпочато кримінальне провадження, особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.
Фото надано Сектором комунікації поліції Кіровоградської області
На Кіровоградщині троє чоловіків пограбували охоронця ставка (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований