25 квітня 2024, четвер

У Кропивницькому поліція накрила два ігрових зали (ФОТО)

У Кропивницькому припинено діяльність двох гральних закладів. Про це інформує Златопіль із посиланням на матеріали управління захисту економіки ДЗЕ Нацполіції України.
Під час проведення санкціонованих обшуків із приміщень вилучено 40 системних блоків, готівкові кошти у сумі 6700 гривень та «чорнові» записи щодо прийому-видачі коштів для учасників азартних ігор.
За матеріалами працівників управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ Нацполіції України Кіровоградська місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України за фактом організації на території обласного центру, в порушення Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», незаконної діяльності з наданням послуг у сфері грального бізнесу.
7 липня працівниками УЗЕ в Кіровоградській області проведено два санкціонованих обшуки з метою перевірки можливих фактів діяльності гральних закладів у місті.
У результаті вжитих заходів було вилучено 40 системних блоків, готівкові кошти у сумі 6700 гривень та «чорнові» записи щодо прийому-видачі коштів для учасників азартних ігор.
Розслідування у рамках кримінального провадження триває.
Фото надано Сектором комунікації поліції Кіровоградської області
У Кропивницькому поліція накрила два ігрових зали (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований