05 травня 2024, неділя

Поліція виявила в жительки Кіровоградщини 100 кущів маку (ФОТО)

Поліцейські виявили на присадибній ділянці жительки області більше 100 кущів маку. Про це інформує Златопіль із посиланням на матеріали Олександрівського відділення Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області.
У рамках проведення оперативно-профілактичних заходів працівники поліції отримали інформацію щодо незаконного вирощування нарковмісних рослин, яка у ході перевірки знайшла підтвердження.

«Поліцейські провели санкціонований обшук на території домоволодіння мешканки одного з сіл Олександрівського району. У результаті на присадибній ділянці поміж насаджень кукурудзи та картоплі виявили 134 рослини, зовні схожі на мак. Вилучене направлено на проведення експертизи», – розповів т.в.о. начальника Олександрівського відділення поліції Іван Задорожний
Інформація за цим фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, арешту на строк до шести місяців, або до 3 років обмеження волі.
Фото надано Сектором комунікації поліції Кіровоградської області
Поліція виявила в жительки Кіровоградщини 100 кущів маку (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований