06 травня 2024, понеділок

У Бобринці біля кафе жорстоко побили чоловіка

Працівники поліції встановили особу громадянина, який завдав чоловіку тяжких тілесних ушкоджень. Ним виявився 22-річний мешканець міста Бобринець. Особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
Про це пише Златопіль із посиланням на матеріали Бобринецького відділення Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області.
Вранці 16 липня до приймального відділення Кіровоградської обласної лікарні було доставлено мешканця районного центру з тілесними ушкодженнями.
«Поліцейські встановили, що близько 2-ої ночі у місті Бобринець місцевий житель відпочивав у кафе та вживав алкогольні напої. Згодом неподалік приміщення, біля палатки, працівники даного розважального закладу виявили недавнього відвідувача в непритомному стані. Чоловіку викликали швидку. Його доправили до районної лікарні, а потім до обласного медичного закладу.
У результаті проведених слідчих дій поліцейськими було встановлено, що 22-річний місцевий житель на ґрунті особистих неприязних відносин наніс потерпілому декілька ударів руками та ногами в область голови і тулуба», – розповів начальник Бобринецького відділення поліції Валерій Григорчук.
Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.
Фото надано Сектором комунікації поліції Кіровоградської області
 

У Бобринці біля кафе жорстоко побили чоловіка
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований