03 травня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині перехожий обікрав фуру, що зупинилася на ремонт

Поліцейські встановили особу зловмисника, який обікрав водія вантажівки. Про це пише Златопіль із посиланням на матеріали Маловисківського відділу поліції Кіровоградської області.
Житель іншої області зупинився поблизу одного з сіл Маловисківського району у зв’язку з поломкою транспортного засобу. Перехожий, що саме знаходився неподалік, під приводом надання допомоги у ремонті автомобіля проник у кабіну та викрав гроші.
До Маловисківського відділу поліції надійшло повідомлення по телефону від мешканця м. Кривий Ріг про крадіжку з його вантажівки коштів у сумі 5000 гривень.
«На місце події прибула слідчо-оперативна група. Попередньо поліцейські встановили, що близько 7-ї ранку потерпілий перебував поблизу населеного пункту, намагаючись власноручно відремонтувати автомобіль. Невідомий чоловік, який «зголосився» допомогти водію та попросив вказати дорогу, проник до кабіни транспортного засобу і привласнив чужі гроші. У скоєнні злочину поліцейські викрили 42-річного жителя Онуфріївського району, раніше судимого за скоєння грабежу. Чоловік прямував у Малу Виску та вирішив скористатися моментом і отримати «легких грошей». У даний час особі повідомлено про підозру», – повідомив начальник Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання – до 3 років позбавлення волі.
Фото надано Сектором комунікації поліції Кіровоградської області
На Кіровоградщині перехожий обікрав фуру, що зупинилася на ремонт
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований