04 травня 2024, субота

У Кропивницькому на стоянці знайшли пакет із пістолетом

Цієї середи, 19 липня, близько 13 години на лінію «102» надійшов виклик, у якому повідомлялось, що житель міста Кропивницький виявив предмет, зовні схожий на пістолет.
Про це Златополю повідомили в прес-службі Патрульної поліції Кропивницького.
На місце виклику оперативно прибув екіпаж патрульної поліції.
Подія сталася на одній із стоянок по вулиці Пацаєва у Кропивницькому. Зі слів заявника, він разом із його співробітниками здійснював прибирання території стоянки. У цей час ними був виявлений пакет, походження якого йому було невідомо. У ньому виявився предмет, зовні схожий на пістолет та споряджений магазин до нього. Чоловік відразу зателефонував на «102».
Патрульні поліцейські забезпечили охорону місця події та передали небезпечну знахідку слідчо-оперативній групі для подальшого з’ясування обставин справи.
Патрульна поліція Кропивницького дякує небайдужим громадянам, які мають свідому громадянську позицію! На жаль, останнім часом небезпечні знахідки трапляються досить часто. Нагадуємо, що у випадку виявлення підозрілих предметів ні в якому разі не беріть їх, не рухайте й не відкривайте. А відразу телефонуйте за номером «102». 
Фото – Патрульна поліція Кропивницького
У Кропивницькому на стоянці знайшли пакет із пістолетом
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований