29 квітня 2024, понеділок

У жителя Кіровоградщини знайшли 500 кущів маку

На присадибній ділянці жителя області поліцейські вилучили понад 500 кущів маку. Про це інформує Златопіль із посиланням на матеріали Компаніївського відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області. 
Насадження нарковмісних рослин працівники Компаніївського відділення поліції виявили в одному з сіл у ході проведення операції "Мак-2017".
«У незаконному «городництві» поліцейські викрили раніше судимого за крадіжку жителя населеного пункту. Під час огляду присадибної ділянки чоловіка працівники поліції вилучили 505 нарковмісних рослин, які в подальшому було направлено для проведення експертизи. Згідно висновку дослідження встановлено, що вони є маком снотворним та містять наркотичні алкалоїди опію», – розповів начальник Компаніївського відділення поліції Володимир Гавриленко.
У даний час особі оголошено підозру за ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель). За вчинення такого кримінального правопорушення громадянину загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
Фото надано сектором комунікації поліції Кіровоградської області
У жителя Кіровоградщини знайшли 500 кущів маку
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований