18 квітня 2024, четвер

У Кропивницькому патрульні через порушення ПДР зупинили авто з наркотиками (ФОТО)

Патрульні поліцейські Кропивницького під час поверхневої перевірки автомобіля виявили порошкоподібну речовину, зовні схожу на наркотичну. 

Про це інформує Златопіль із посиланням на повідомлення Патрульної поліції Кропивницького.
Вчора, 26 липня, близько 18 години екіпаж здійснював патрулювання проспекту Університетського. Правоохоронці помітили легковий автомобіль, який проїхав на жовтий забороняючий сигнал світлофора, чим порушив правила дорожнього руху. Це стало підставою для зупинки транспортного засобу.
Під час спілкування із водієм легковика правоохоронці звернули увагу на те, що чоловік помітно нервується. На питання правоохоронців про наявність у салоні транспортного засобу заборонених предметів він відповів заперечно. Але легко помітне переживання чоловіка все ж стало підставою для поверхневої перевірки салону та багажника авто.
Здійснюючи поверхневу перевірку транспортного засобу, в багажнику автомобіля патрульні виявили значну кількість розфасованої білої порошкоподібної речовини. Пояснити походження та призначення цих речей водій не зміг.
Патрульні викликали слідчо-оперативну групу для проведення експертизи виявленої речовини та подальшого з’ясування усіх обставин справи.
Фото – Патрульна поліція Кропвиницького
У Кропивницькому патрульні через порушення ПДР зупинили авто з наркотиками (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований