24 квітня 2024, середа

На Кіровоградщині чоловік може сісти на 8 років за удар в око

Працівники поліції встановлюють обставини отримання тяжких тілесних ушкоджень жителем Новоукраїнського району. Про це інформує Златопіль із посиланням на матеріали Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області.
За попередніми даними, під час сварки один із чоловіків завдав іншому удару в око. Нині 36-річний потерпілий знаходиться на лікуванні в обласному центрі. Зловмиснику за скоєне може загрожувати покарання – до 8 років позбавлення волі.
До Новоукраїнського відділу поліції надійшло повідомлення про доправлення до обласної лікарні жителя району з тяжкими тілесними ушкодженнями.
«Попередньо поліцейські встановили, що ввечері до чоловіка прийшов 27-річний мешканець сусіднього села для з’ясування обставин, за яких той начебто ображав його родичку. Між чоловіками виник конфлікт. Під час сварки один із чоловіків завдав іншому кулаком удару в обличчя, що призвело до тяжких тілесних ушкоджень. У даний час особі вже повідомлено про підозру», – повідомив т.в.о. начальника Новоукраїнського відділу поліції Костянтин Левченко.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.
Ілюстрація – portal.lviv.ua
На Кіровоградщині чоловік може сісти на 8 років за удар в око
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований