26 квітня 2024, п’ятниця

У Кропивницькому прокурор та слідчий не з’явилися на суд до імовірного учасника стрілянни біля Кіровського райсуду

Прокуратура Кіровоградської області клопотала про зміну запобіжного заходу для Костянтина Волкова, який перебував в розшуку майже півроку, а прокурор та слідчий не з’явились на судове засідання, пише Гречка.
Ленінський районний суд за головуванням судді Леоніда Плохотніченка переніс засідання на якому обратимуть запобіжний захід для Костянтина Волкова, учасника подій під Кіровським районним судом Кропивницького. Тоді між групою людей відбулась перестрілка. Поліція затримала трьох чоловіків, а Волкова оголосили в розшук.
На розгляд суду виносилось два клопотання: від 24 лютого 2017 про тримання Костянтина Волкова під вартою та від 31 липня про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.
Чому сьогодні прокуратура клопотала про менш суворий запобіжний захід для людини, яка нібито переховувалась від слідства майже півроку, невідомо. Прокурор, як і слідчий у справі, на засідання не з’явились, хоч і були попереджені належним чином. Ми адресували це запитання прес-службі прокуратури Кіровоградської області, проте наразі відповіді також немає.
Захисники Костянтина Волкова Кушнірьов та Коротич не були проти обрання запобіжного заходу без прокурора та слідчого, не заперечував і сам Волков.
Проте суддя Плохотніченко переніс засідання на завтра, 1 серпня. Засідання розпочнеться о 15.00.
Захист Волкова і сам Костянтин від будь-яких коментарів відмовились.
Ілюстрація – 112.ua
У Кропивницькому прокурор та слідчий не з’явилися на суд до імовірного учасника стрілянни біля Кіровського райсуду
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований