26 квітня 2024, п’ятниця

Кіровоградщина: начальника міськрайонного Держземагентства хотіли люструвати в День народження (ФОТО)

Сьогодні 16 грудня, під стінами Кіровоградського Управління Держземагентства активісти «Комітету боротьби з корупцією в органах державної влади та правоохоронних органах» на чолі з керівником Андрієм Максютою влаштували пікет.
 
Участь у ньому взяли землевпорядник з 30-м стажем Ілля Крохмаль, адвокат Ігор Погасій, громадський діяч Сергій Запорожець та фермери Кіровоградського і Бобринецького районів.
Пікет розпочали вирушивши у кабінет до начальника районного Держземагентства, у якого, до речі, сьогодні був день народження, де вручили йому подарунки у вигляді відра з землею і шини, та висловили своє невдоволення щодо неможливості фермерів продовжити договір оренди, не зважаючи на свої законні права. Головною вимогою пікетувальників було звільнення начальника Кіровоградського міськрайонного відділу Держземагентства Андрія Піньковського, якому закидають звинувачення у корупції. Після години напружених переговорів мітингувальників з начальником Держземагентства та правоохоронцями, чиновникам дали тиждень на роздуми, щодо припинення корупції та люстрації Андрія Піньковського.
[widgetkit id=273]
Кіровоградщина: начальника міськрайонного Держземагентства хотіли люструвати в День народження (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований