19 квітня 2024, п’ятниця

Кіровоградщина: нова влада – нова пропозиція для «безправного гуртожитку»

Конфлікт навколо гуртожитку, що розташований за адресою пр.. Університетський 21 в Кіровограді, тягнеться ще з далекого 1996 року, коли даний будинок вперше змінив своїх власників. З роками ситуація лише погіршувалась та призвела до того, що ми маємо нині – конфлікт реальних жителів з невловимим власником. 
 
Цього разу допомогти пожильцям вирішив голова ОДА Сергій Кузьменко, для якого ситуація з гуртожитком поки що в новинку, та секретар міськради Іван Марковський. Як виявилось губернатор прибув на 101-ий мікрорайон підготовленим, та ще й з конкретними пропозиціями. «Ми з Іваном Івановичем, провели зустріч з представником фірми «Вагран» паном Ярошенком, котрий запевнив нас в бажанні власників гуртожитку уникнути конфлікту. Більше того, нами була досягнута домовленість про зустріч представників власника гуртожитку з самими пожильцями для остаточного вирішення питання щодо приватизації чи викупу квартир у даному будинку. Конкретних сум за які власники погодяться продавати жильцям кімнати не було озвучено, однак, зі слів пана Ярошенка, раніше вартість кімнати сягала 10-15 тисяч гривень. 
Розуміючи, що таких коштів у жителів може просто не бути ми, з Іваном Івановичем, готові виступити посередниками у даному діалозі та у разі віднайдення ціни, що влаштує обидві сторони, навіть спробувати вишукати певні механізми фінансової допомоги для тих, кому не вистачатиме для придбання певної суми», – підсумував Сергій Кузьменко.
Наскільки реальні подібні плани сказати важко, особливо в умовах жорсткої економії бюджетних коштів. Однак одне можна сказати відразу, порозуміння стосовно ціни кімнат, враховуючи що пожильці згодні заплатити в межах 5 тис. грн.., досягти буде вкрай проблематично.
 
Кіровоградщина: нова влада – нова пропозиція для «безправного гуртожитку»
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований