19 квітня 2024, п’ятниця

Житель Знам’янського району зберігав у своєму помешканні півтисячі набоїв (ФОТО)

На Кіровоградщині житель Знам'янського району зберігав у своєму помешканні близько 500 боєприпасів до великокаліберної зброї.
Про це сайту Златопіль повідомила прес-служба сектор комунікації поліції Кіровоградської області.
Походження заборонених предметів чоловік пояснив тим, що знайшов їх у лісосмузі. На запитання, навіщо залишив собі на зберігання, відповісти поліцейським не зміг.
«Оперативну інформацію про те, що чоловік зберігав на території свого домоволодіння набої, працівники поліції отримали наприкінці минулого тижня. У ході перевірки факт знайшов своє підтвердження. Із санкціонованим обшуком поліцейські прибули до чоловіка вже під вечір. Власник будинку спочатку заперечував наявність у нього набоїв, однак після того, як працівники Знам’янського відділу та управління карного розшуку Нацполіції області, виявили поліетиленовий пакунок із боєприпасами, запевнив, що все це знайшов у лісосмузі коли, за його словами, займався там пошуками металу.
Нині вилучені предмети, схожі на набої калібрів 7,62 та 9 мм направлено для проведення експертиз», – заступник начальника управління карного розшуку поліції Кіровоградської області Олександр Демченко.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За такі дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строку від 3 до 7 років.
 

Житель Знам’янського району зберігав у своєму помешканні півтисячі набоїв (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований