17 травня 2024, п’ятниця

Потяг, який рухався на Кіровоградщину, потрапив під вибухи у Вінниці (ВІДЕО)

Пасажири потяга «Львів – Запоріжжя», що рухається через Кіровоградщину, потрапили у зону вибухів боєприпасів на Вінничині в селі Калинівка.
Про це журналісту сайту Златопіль повідомили пасажири потягу.
Сьогодні вночі сталася пожежа на складі Збройних сил України в Калинівці в 20 кілометрах від Вінниці. 188 тис. тон боєприпасів було розташовано на 60 га землі. Це другий по величині склад в Україні після Балаклеї.
За словами очевидців, які на момент вибухів знаходилися у потязі, більшість пасажирів спочатку сприйняли вибухи за обстріл та бойові дії.
«Все сталося раптово. Ми почули вибухи і перше, що прийшло на думку – почалися обстріли. Потяг почав рухатися назад до Вінниці. На відстої ми пробули 2 години і тільки тоді потяг знову поїхав», – говорить пані Наталія. 
Через потужні вибухи людям здавалося, що стріляють поруч. Однак потяг знаходився на безпечній відстані від зони вибухів, тому ніхто не постраждав. До Кропивницького люди доїхали без зупинок.
Відомий журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на власні джерела повідомляє, що склад боєприпасів атакували.
«Повторюється трагедія Балаклеї і Сватове. Тобто вже можна передбачити коли і де рвоне наступного разу. Адже програма розосередження боєприпасів системно провалюється», – пише журналіст на своїй сторінці у Фейсбук.
Поки з офіційних джерел відомо лише, що повідомлення про вибух надійшло до місцевого відділу поліції о 21:50, 26 вересня. З Калинівки та найближчихтериторій до місця вибуху евакуюють жителів.

Потяг, який рухався на Кіровоградщину, потрапив під вибухи у Вінниці (ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований