19 квітня 2024, п’ятниця

В Олександрівському районі аграріям пропонують “кришу” як в буремні 90-ті

Аграріям Олександрівського району, що на Кіровоградщині невідомі особи пропонують захист за гроші у стилі 90-х років.

Як стало відомо сайту Златопіль з власних джерел, невідома група осіб під приводом «познайомитися» об’їхала майже всіх аграріїв району. Не встановлені особи пропонували послуги охорони, але не уточнювали, ні назву фірми, ні будь-які офіціальні дані. На даний момент за цим фактом розпочато слідчі дії.
Враховуючи даний факт керівники сільскогосподарських підприємств району зібралися для створення Аграрної самооборони 27 вересня в смт. Олександрівка.
На запрошення аграріїв Олександрівського району прибули представники "Об’єднання   ветеранів АТО та військовослужбовців 3-го окремого полку спеціального призначення "РЕДУТ" начолі з керівником Вєхтєвим Валеріем та представник ГС “АГРАРНА САМООБОРОНА УКРАЇНИ" – Заступник голови правління, член обласного антирейдерського штабу при Кіровоградській ОДА  Андрій Жила.
Валерій Вєхтєв провів інформаційно-розяснювальну роботу серед  аграріїв району щодо захисту рухомого та нерухомого майна та інших аспектів які стосуються захисту, Андрій Жила проінформував учасників зборів про організаційні заходи щодо розбудови структури на території, а також розповів про правові механізми в разі винекнення надзвичайної ситуації.
В результаті зустрічі було створено "Аграрну самооборону України – Олександрівщина". Керівником призначено Скрипника Валерія Віталійовича, депутата Олександрівської районної ради.

 

В Олександрівському районі аграріям пропонують “кришу” як в буремні 90-ті
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований