29 березня 2024, п’ятниця

Начальницю ДФС у Кіровоградській області суд звільнив під домашній арешт

Апеляційним судом переглянуто міру запобіжного заходу начальниці Головного управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області Оксані Реві, підозрюваної у отриманні хабара.
Про це сайту Златопіль повідомила прес-служба апеляційного суду області.
Ухвалою слідчого судді Ленінського районного суду міста Кіровограда від 22 вересня 2017 року було задоволено клопотання слідчого військової прокуратури Кіровоградського гарнізону, застосовано до підозрюваної запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів, та визначено розмір застави у розмірі  300 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб тобто 480 000,00 грн.
За результатами апеляційного розгляду колегія суддів апеляційного суду задовольнила апеляційну скаргу сторони захисту та скасувала ухвалу слідчого судді Ленінського районного суду м. Кіровограда  від 22 вересня 2017 року.
Клопотання слідчого військової прокуратури Кіровоградського гарнізону було задоволено частково. Підозрюваній обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту та заборонити їй протягом строку дії ухвали апеляційного суду залишати власне житло у період доби з 20 години 00 хвилин до 07 години 30 хвилин.
При зміні міри запобіжного заходу судом враховано стан здоров’я підозрюваної, загострення  хронічних хвороб, що підтверджується відповідними документами, наявність на утриманні у підозрюваної малолітньої дитини, характеризуючі дані особи та наявність міцних соціальних зв’язків. За вказаних обставин підозрюваній було обрано міру запобіжного заходу, не пов’язану з триманням під вартою.
Нагадаємо, працівниками СБУ та Військової прокуратури, 20 вересня було затримано двох чиновниць головного управління Державної фіксальної служби за ч.3 ст.368 КК України (Одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, – карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років).
Начальницю ДФС у Кіровоградській області суд звільнив під домашній арешт
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований