10 травня 2024, п’ятниця

Кіровоград: санкціонований злом, або Хто в гуртожитку хазяїн

Протистояння навколо гуртожитків Кіровограда продовжується. Цього разі конфліктна ситуація з фактичним зломом, із застосуванням зварювальних апаратів, сталась в «радіївському» гуртожитку за адресою вул. Героїв Сталінграда 13 в обласному центрі.
 
Інцидент, за словами коменданта гуртожитку Олександра Горового, стався з причини неможливості доступу до власного житла нового власника однієї з кімнат. Прохід громадянину Липкіну, принаймні так представився власник, перекривали масивні металеві двері, котрі, не дочекавшись повернення з роботи ще одного власника кімнати на цьому поверсі (котрий власне й ставив цей заслін, просто зрізали). 
На підтвердження законності своїх прав юнак демонструє договір купівлі-продажу, котрий одразу викликає масу запитань у юриста, а, заодно, й жительки гуртожитку Тетяни Маслюкової. Жінка пояснює – на сьогодні жодної можливості продавати житло у НВП «Радій», що є фактичним власником частини гуртожитку, просто немає. Комендант гуртожитку, за чиїм розпорядженням і було демонтовано двері наполягає – діяв у рамках закону. 
{youtube}v=pC4H_RDOCt4{/youtube}
Власник однієї зі спірних кімнат громадянин Чиженко, чиї двері й були демонтовані, під час цих подій перебував на роботі, тож стверджувати чи не зникли під час зламу речі власника, про що заявляли сусіди, ми не можемо. Однак виникає питання, а чи не простіше було дочекатись власника та скористатись ключами, враховуючи, що насамкінець двері таки були приварені на місце? 
[widgetkit id=288]
 
Кіровоград: санкціонований злом, або Хто в гуртожитку хазяїн
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований