26 квітня 2024, п’ятниця

В Африці розбився літак кіровоградської авіакомпанії?

Міністерство закордонних справ України з посиланням на Посольство України в Республіці Кенія повідомило, що 28 грудня в Демократичній Республіці Конго розбився вантажний літак АН-26. Шестеро осіб загинуло, п’ятеро з них – українці.
 
Літак здійснював рейс з Ентеббе (Уганда) до Пуент-Нуару (Республіка Конго)
За інформацією Мінінфраструктури України, літак належав авіакомпанії “СІРІН”, що зареєстрована в Кіровограді,  одак ще в 2009 році був виключений з українського реєстру повітряних суден. 
На сайті самої авіакомпнаії значиться, що її центральний офіс знаходиться в Кіровограді, на вулиці Полтавській 71, ті ж самі дані вказано в ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.Авіакомпанія виконує польоти в Південно-Східній Азії, північній Африці, Австралії, а також у Європі. В даний час авіакомпанія виконує рейси з Нуадибу на Лас Пальмас, Нуакшот, Дакар, острів Сал.У Південно-Східному регіоні Азії виконуються польоти з аеропорту ДжахорБору (Малайзія) в Індонезію, Папуа-Нову Гвінею та Австралію.Авіакомпанія приймає вантажі для виконання чартерних рейсів, а також пропонує літаки Ан-26 для виконання довгострокових програм на умовах ACMI.Авіакомпанія виконує польоти з перевезення небезпечних вантажів, гасіння пожеж літаками Ан-2 і вертольотами Mi-8МТВ (ТБ).
З’ясувати, чи є серед жертв кіровоградці поки не вдалося, як і виявити чи володіла СІРІН літаком, що зазнав аварії.

Ілюстрація – з Вікіпедії 

В Африці розбився літак кіровоградської авіакомпанії?
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований