25 квітня 2024, четвер

На Кіровоградщині перед Новим роком намагалися “обнести” фірму

Напередодні нового року зловмисники увірвалися в адміністративну будівлю приватної фірми і, погрожуючи ножем і предметом, схожим на пістолет, спробували залякати керівника і присутній персонал. Миттєва реакція охоронців дозволила відібрати у нападників зброю, після чого всі троє кинулися бігти. Правоохоронцям вдалося затримати зловмисників на наступний день. Всі вони раніше мали судимості за тяжкі злочини та крадіжки. На цей раз їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.
Як повідомляють в СЗГ УМВС в Кіровоградській області, пригода сталася близько одинадцятої години. У приміщення місцевої фірми під’їхав легковий автомобіль з трьома пасажирами. Невідомі особи із закритими масками обличчями і темними окулярами відразу попрямували до будівлі, а, переступивши поріг, заявили керівнику фірми, присутньої дружині і персоналу про те, що збираються влаштувати над ними справжню розправу.
Не чекаючи наступних «кроків» непроханих гостей, охоронці фірми змогли відібрати у одного з нападників предмет, схожий на пістолет. Його товариш, який тримав у руках ніж, не став чекати «своєї черги», тому разом вони і поспішили покинути місце події.
Щоб уникнути переслідування, зловмисники порізали шини двох легкових автомобілів, які стояли у дворі, і поїхали в невідомому напрямку.
Працівниками Управління карного розшуку УМВС в області та Голованівського райвідділу міліції вдалося встановити особи зловмисників та затримати їх на наступний день. Ними виявилися 42-річний житель міста Кіровограда та двоє його знайомих, жителі Світловодського району віком 35 і 45 років.
За попередньою інформацією, чоловіки вчинили розбійний напад з корисливих мотивів, адже мали намір таким чином забрати з каси гроші. Швидка реакція охоронців змусила зловмисників «передумати».
Повернувшись додому, підозрювані сховали автомобіль, на якому пересувалися під час «подорожі» в Голованівськ, і вже були готові до зустрічі Нового року, але корективи в їх святкові плани внесли правоохоронці.
– За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України «Розбій», – розповідає начальник Голованівського РВ УМВС України в Кіровоградській області Олександр Головань. – За ці дії раніше судимою громадянам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.
На Кіровоградщині перед Новим роком намагалися “обнести” фірму
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований