20 квітня 2024, субота

Прокуратура Кіровограда знову намагається повернути землю

Прокуратура міста Кіровограда звернулася до суду з позовною заявою про визнання недійсним рішення Кіровоградської міської ради від 16.11.2008 в частині відведення у власність двох земельних ділянок в районі Лісопаркової. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.
 
Вказаним рішенням передано у власність мешканці міста дві земельні ділянки загальною площею 2200,00 кв. м. по пров. Виноградному для будівництва будівель і споруд, а також для ведення садівництва за рахунок земель запасу.
Проте, згідно з містобудівною документацією спірні ділянки знаходяться в рекреаційних зонах активного відпочинку. Тобто, використання їх для будівництва та садівництва суперечить законодавству.
Зважаючи на викладене, прокуратура у позовній заяві вимагає визнати недійсним рішення міськради та державні акти на право власності на земельні ділянки, а також повернути вказані землі у власність територіальної громади.
Зазначимо, що це вже не перші спроби прокуратури довести незаконність забудови ділянок в “рекраційних зонах”. Більшість попередніх спроб повернути землю, зокрема по провулку Підлісному, закінчувалася невдачею прокурорів у суді. 
Прокуратура Кіровограда знову намагається повернути землю
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований